سقوط کارگر از طبقه سوم ساختمان در بابوکان

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از سقوط کارگر از طبقه سوم ساختمان در بابوکان و حضور آتش‌نشانان برای کمک به پزشکان در بیمارستان خبر داد.
کد خبر: ۱۲۴۰۰۹۳
| |
2680 بازدید
سقوط کارگر از طبقه سوم ساختمان در بابوکان

به گزارش تابناک، محمد شریعتی در گفت‌وگو با  ایمنا اظهار کرد: حادثه سقوط یک کارگر ساختمانی از طبقه سوم ساختمان واقع در خیابان بابوکان ساعت ۱۱:۴۲ امروز _پنجشنبه دهم خرداد_ به ستاد فرماندهی ۱۲۵ گزارش شد.

وی افزود: بر اثر این سقوط، یک میله آهنی وارد بدن فرد حادثه‌دیده می‌شود و مأموران اعزامی سازمان در عملیاتی پیچیده نسبت به بسکت کردن فرد و تحول وی به عوامل اورژانس اقدام می‌کنند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تصریح کرد: مأموران آتش‌نشانی از ایستگاه‌های شماره ۱۰ و ۲۱ از ایستگاه شماره ۱۰ و ۲۱ با دستگاه‌های برش به بیمارستان اعزام شدند تا در صورت نیاز جراحان به برش میله آهنی برای خارج کردن آن از بدن فرد، اقدام کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت