صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اسکله آمریکایی را آب برد

امواج بخشی از اسکله آمریکا در سال غزه را به سواحل شهر «اسدود» برد.
کد خبر: ۱۲۳۹۲۰۵
| |
2835 بازدید
|
۲
اسکله آمریکایی را آب برد

 به گزارش تابناک، جماران نوشت: شبکه 12 تلویزیون اسرائیل اعلام کرد که امواج بخشی از اسکله آمریکا در سال غزه را به سواحل شهر «اسدود» برد.

این شبکه تلویزیونی تأکید کرد که نیروی دریای اسرائیل این اسکله را بازگرداند و آن را به هم وصل کرد.

بعد از ماه ها مقدمه چینی و با هزینه گزافی نزدیک به 320 میلیون دلار هفته پیش این اسکله افتتاح شد تا  راه جدیدی برای رساندن کمک های انسانی به فلسطینی ها در نوار غزه شود.

برخی مسئولان آمریکایی گفتند که این اسکله در ابتدا می تواند 90 کامیون را به غزه برساند اما این تعداد تا 150 کامیون خواهد رسید.

هفته گذشته ارتش آمریکا ادعا کرد اولین محموله کمک‌های بشردوستانه از طریق این اسکله تخلیه شده و کامیون‌ها انتقال آن را به سمت نوار محاصره شده غزه آغاز کرده‌اند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۵
واااای! آب بردش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۵
باز هم آمریکا. عجیب نیست از آنطرف به اسراییلی ها چراغ سبز نشان می دهد تا اهالی غزه را تار و مار کند از این طرف اسکله می سازد برای رساندن کمک های مردمی به مردم فلسطین!!!!!!!!!!!!!!
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات