ناگفته از آخرین لحظات قبل از پرواز بالگرد / رئیسی، امیر عبداللهیان را صدا زد و ...

پس از سانحه برای بالگرد رئیس جمهور، یکی از مهم‌ترین پرسش‌ها در ذهن افکار عمومی این بوده که چرا برخی در این پرواز بوده اند و برخی با بالگرد‌های دیگر حرکت کرده اند؟!
کد خبر: ۱۲۳۸۶۲۸
|
۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱ 22 May 2024
|
28301 بازدید

به گزارش تابناک ـ در این باره حتی شایعاتی هم مطرح شده که در آخرین لحظات، برخی جابجایی ها در بالگرد رئیس جمهور رخ داده است که البته گزاره ای برای تائید آن وجود ندارد.

 شنیده شده حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه از جمله افرادی بوده که قرار بوده در بالگرد دیگری، که همراهان رئیس جمهور در آن حضور داشتند باشد، ولی در آخرین دقایق، رئیس جمهور او را صدا زده و خواسته برای صحبت کردن درباره موضوعی در بالگرد ایشان حضور یابد.

وزیر خارجه به علت حضور رئیس جمهور در افتتاح یک سد در مرز آذربایجان، که رئیس جمهور آذربایجان هم در آنجا حضور داشت، رئیسی را در این سفر همراهی کرده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت