صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزایش ۱۸۶ درصدی مستمری مددجویان در این دولت

معاون برنامه‌ریزی و بودجه کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان دو نهاد حمایتی کمیته امداد و بهزیستی کشور اعلام کرد که مستمری اردیبهشت‌ماه مددجویان با مساعدت سازمان برنامه و بودجه طی چند روز گذشته با اعمال افزایش، به حساب مددجویان واریز شد.
کد خبر: ۱۲۳۸۶۰۰
| |
3795 بازدید
|
۱

افزایش ۱۸۶ درصدی مستمری مددجویان در این دولت

به گزارش «تابناک»، سعید زارع‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه مستمری مددجویان دو نهاد حمایتی بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۳ نسبت به ابتدای سال ۱۴۰۰ و آغاز دولت سیزدهم ۱۸۶ درصد رشد یافت، گفت: رشد افزایش مستمری مددجویان بالاتر از نرخ تورم بوده است.

زارع‌زاده همچنین به میزان افزایش مستمری مددجویان در سال ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: سرانه پرداختی برای خانواده‌های یک نفره در ماه یک میلیون تومان، دو نفره یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان، ۳ نفره دو میلیون تومان، ۴ نفره دو میلیون و ۹۵۰ هزار تومان و ۵ نفر به بالا ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۲
قدرت خرید پولی که پرداخت میشه چند درصد افزایش پیدا کرد؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟