میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

افزایش ۱۸۶ درصدی مستمری مددجویان در این دولت

معاون برنامه‌ریزی و بودجه کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی مستمری مددجویان دو نهاد حمایتی کمیته امداد و بهزیستی کشور اعلام کرد که مستمری اردیبهشت‌ماه مددجویان با مساعدت سازمان برنامه و بودجه طی چند روز گذشته با اعمال افزایش، به حساب مددجویان واریز شد.
کد خبر: ۱۲۳۸۶۰۰
| |
3540 بازدید
|
۱

افزایش ۱۸۶ درصدی مستمری مددجویان در این دولت

به گزارش «تابناک»، سعید زارع‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه مستمری مددجویان دو نهاد حمایتی بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۳ نسبت به ابتدای سال ۱۴۰۰ و آغاز دولت سیزدهم ۱۸۶ درصد رشد یافت، گفت: رشد افزایش مستمری مددجویان بالاتر از نرخ تورم بوده است.

زارع‌زاده همچنین به میزان افزایش مستمری مددجویان در سال ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: سرانه پرداختی برای خانواده‌های یک نفره در ماه یک میلیون تومان، دو نفره یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان، ۳ نفره دو میلیون تومان، ۴ نفره دو میلیون و ۹۵۰ هزار تومان و ۵ نفر به بالا ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۲
قدرت خرید پولی که پرداخت میشه چند درصد افزایش پیدا کرد؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات