ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ثبهساز و حکم ابطال قراردادهای مشارکت ساخت!

شرکت بهساز کاشانه تهران باتوجه به ماهیت فعالیت خود در حوزه ساخت و ساز، در سال‌های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۶ با انعقاد قراردادهای مشارکت فی‌مابین خود و شرکای طرف مقابل، اقدام به طرح پروژه‌هایی نموده که حال پس از سال‌ها، آن قراردادها به موجب رای دادگاه ابطال شده است! موضوع چیست؟
کد خبر: ۱۲۳۸۱۳۷
| |
13312 بازدید
به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، الیاس طهماسبی | شرکت بهساز کاشانه تهران باتوجه به ماهیت فعالیت خود در حوزه ساخت و ساز، در سال‌های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۶ با انعقاد قراردادهای مشارکت فی‌مابین خود و شرکای طرف مقابل، اقدام به طرح پروژه‌هایی نموده که حال پس از سال‌ها، آن قراردادها به موجب رای دادگاه ابطال شده است! موضوع چیست؟
ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید :
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار