صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حذف برق‌آسای دختر المپیکی ایران در آسیا

کیانی که سید یک جدول 14 نفره این وزن بود، پس از استراحت در دور نخست به مصاف جونگ نماینده تایلند رفت و در دو راند متوالی و با نتایج 3 بر یک و 2 بر یک مغلوب حریف خود شد
کد خبر: ۱۲۳۷۵۹۱
| |
7288 بازدید

حذف برق‌آسای دختر المپیکی ایران در آسیا

قهرمان زن ایرانی تکواندوی جهان و آسیا، در نخستین مبارزه خود در مسابقات قهرمانی آسیا شکست خورد و خیلی زود از دور مسابقات کنار رفت.

به گزارش تابناک ورزشی، بیست و ششمین دوره رقابت‌های تکواندو قهرمانی آسیا، از امروز (پنجشنبه - 27 اردیبهشت ماه) در شهر دانانگ کشور ویتنام آغاز شد و سه نماینده ایران به رقابت با حریفان خود پرداختند.

نتیجه عجیب رقابت‌های امروز حذف ناباورانه ناهید کیانی قهرمان دوره گذشته آسیا در نخستین مبارزه خود در رقابت‌های وزن 53- کیلوگرم بود. کیانی که سید یک جدول 14 نفره این وزن بود، پس از استراحت در دور نخست به مصاف جونگ نماینده تایلند رفت و در دو راند متوالی و با نتایج 3 بر یک و 2 بر یک مغلوب حریف خود شد تا قهرمان جهان و المپین تکواندو ایران وداعی زودهنگام با مسابقات داشته باشد.

در وزن 46- کیلوگرم بانوان، سعیده نصیری در نخستین مبارزه خود در دو راند متوالی و با نتایج 16 بر 3 و 12 بر صفر از سد نماینده مغولستان گذشت. نصیری در مرحله یک‌چهارم نهایی به مصاف روکا اوکاموتو از ژاپن خواهد رفت.

متین رضایی نیز در وزن 63- کیلوگرم در نخستین مبارزه با نتیجه 2 بر صفر مقابل ساروکا از ژاپن پیروز شد تا حریف ذکریا قالی از عربستان در مرحله یک‌چهارم نهایی شود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات