دستگیری ۴ نفر از فروشندگان سوالات آزمون وکالت

رئیس مرکز حفاظت اطلاعات دستگاه قضا گفت: ۴ نفر از افرادی که سوالات آزمون وکالت را فروخته و در اِزای آن مبالغ قابل‌توجهی را دریافت کرده بودند در یکی از شهرهای شمال‌شرقی کشور بازداشت شدند.
کد خبر: ۱۲۳۷۱۶۷
|
۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۶ 13 May 2024
|
2623 بازدید
دستگیری ۴ نفر از فروشندگان سوالات آزمون وکالت

 

 به گزارش تابناک، رئیس مرکز حفاظت اطلاعات دستگاه قضا، از دستگیری چهار نفر از افرادی خبر داد که سوالات آزمون وکالت را فروخته و در اِزای آن مبالغ قابل توجهی را دریافت کرده بودند.

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عبداللهی روز دوشنبه در نشست شورای عالی قضایی رئیس مرکز حفاظت اطلاعات دستگاه قضا، از دستگیری چهار نفر از افرادی خبر داد که سوالات آزمون وکالت را فروخته و در اِزای آن مبالغ قابل توجهی را دریافت کرده بودند.

آزمون فوق العاده وکالت سال ۱۴۰۲ مرکز وکلا در تاریخ هجدهم اسفند در بیش از ۷۰ شعبه اصلی و ۲۰۰ شعبه فرعی در سراسر کشور و با شرکت بیش از ۱۱۰هزار داوطلب برگزار شد.

عبداللهی افزود: همچنین در روزهای گذشته چند نفر به اتهام جعل عنوان و کلاهبرداری در یکی از حوزه‌های شوراهای حل اختلاف کشور، دستگیر شدند.

 

منبع: ایرنا

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت