صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

برد تراکتور با دستیار یحیی در یک امتیازی سپاهان

کد خبر: ۱۲۳۶۷۵۲
| |
3919 بازدید

تیم‌های تراکتور تبریز و گل‌گهر سیرجان در چارچوب هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر فوتبال از ساعت 18:50 امروز (شنبه) در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف هم رفتند که این بازی با پیروزی 2 بر صفر سرخپوشان تبریزی خاتمه یافت.

تراکتور در دقیقه 31 صاحب ضربه پنالتی شد که گوستاوو واگنین پشت ضربه قرار گرفت. محمدرضا اخباری در ابتدا ضربه پنالتی را مهار کرد، اما توپ برگشتی را خود گوستاوو درون دروازه گل‌گهر قرار داد.

البته این پایان کار نبود و تیم تراکتور در آخرین دقیقه نیمه اول به دومین ضربه پنالتی رسید. این بار رحمان جعفری پشت ضربه پنالتی قرار گرفت و در دقیقه 1+45 برای دومین بار دروازه سیرجانی‌ها را گشود.

دیدار با گل‌گهر سومین مسابقه‌ای است که تراکتور با کادر فنی جدیدش بازی می‌کند و شاگردان حمید مطهری توانستند در ادامه روند روبه‌رشد خود گل‌گهر را شکست دهند تا با توجه به توقف سپاهان در رفسنجان، به کسب رتبه سوم در پایان لیگ نزدیک شوند.

محمدحسین زاهدی‌فر داوری بازی تراکتور - گل‌گهر را برعهده داشت. او در این مسابقه به مهدی تیکدری و روبرتو تورس از گل‌گهر و صفا هادی، محمد نادری و محمد هاشم‌نژاد از تراکتور کارت زرد نشان داد. سامان فلاح از گل‌گهر و شجاع خلیل‌زاده از تراکتور هم در دقیقه 81 با کارت قرمز داور از بازی اخراج شدند.

در دقیقه 62، فرهاد امینی داور چهارم این دیدار، جایگزین زاهدی‌فر شد که به دلیل آسیب‌دیدگی امکان ادامه بازی را نداشت.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار