ديدار فرمانده كل سپاه با لاريجاني
فرمانده سپاه نيز در اين ديدار آغاز به كار مجلس هشتم و انتخاب دكتر علي لاريجاني به رياست مجلس را به وي تبريك گفت.
کد خبر: ۱۲۳۶۲
| | 6642 بازدید
سردار سرلشكر محمدعلي جعفري فرمانده كل سپاه به همراه معاون هماهنگ كننده و جمعي از معاونان ستاد فرماندهي كل سپاه عصر ديروز با دكتر علي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي ديدار و گفتوگو كرد.
به گزارش ايسنا به نقل از اداره اخبار و رسانههاي گروهي مجلس شوراي اسلامي، در اين ديدار دكتر علي لاريجاني با اشاره به جايگاه والاي سپاه در عرصههاي مختلف، نقش ممتاز پاسداران و بسيجيان در حراست از دستاوردهاي انقلاب را بيبديل دانست.
فرمانده سپاه نيز در اين ديدار آغاز به كار مجلس هشتم و انتخاب دكتر علي لاريجاني به رياست مجلس را به وي تبريك گفت.
سردار سرلشكر جعفري همچنين با اشاره به اهميت مجلس در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، توجه به قانون و نظارت بر حسن اجراي قوانين را موجب بالندگي كشور برشمرد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


