ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

انفجار در خودرو کاروان گارد پادشاهی عربستان

-یک رسانه رژیم صهیونیستی به نقل از فیلمی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، از بروز یک حادثه امنیتی در ریاض عربستان خبر داد و مدعی شد که یک دستگاه خودرو در کاروان گارد پادشاهی این کشور دچار انفجار شده است.
کد خبر: ۱۲۳۵۹۵۸
| |
6128 بازدید
انفجار در خودرو کاروان گارد پادشاهی عربستان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا به نقل از تارنمای شبکه آی ۲۴ نیوز رژیم صهیونیستی، انفجار این خودرو گویا چندین کشته و زخمی داشته که البته این شبکه به تعداد آنها اشاره نکرده است.

براساس این گزارش، علت این حادثه مشخص نیست اما آی ۲۴ از تلاش نا فرجام  ترور محمد بن سلمان ولیعهد عربستان خبر داده است.

در فیلمی که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، می‌توان خودرویی را مشاهده کرد که پس از انفجار در آتش می سوزد.

تاکنون منابع رسمی عربستان واکنشی به این حادثه نداشتند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟