دومین برد نوشاد در گرند اسمش عربستان

پیش از این امیرحسین هدایی مقابل حریف ۱۹ساله از رومانی تن به شکست داد و در همان اولین مسابقه حذف شد.
کد خبر: ۱۲۳۵۲۱۴
| |
3682 بازدید

بعداز حذف سریع هدایی، نوشاد عالمیان به دومین برد پیاپی در رقابت‌های تنیس روی میز گرند اسمش در عربستان دست یافت.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس روی میز؛ مسابقات تنیس روی میز گرند اسمش به میزبانی عربستان در حال برگزاری است و نوشاد عالمیان دارنده رنکینگ 68 دنیا در دومین دیدار خود در مرحله حذفی مقدماتی به مصاف آندریاس لونکو با رتبه بندی 88 جهان از اتریش رفت و در پایان توانست در 3 گیم متوالی حریف خود را شکست دهد و به مرحله سوم مقدماتی راه پیدا کند.

پیش از این امیرحسین هدایی مقابل حریف ۱۹ساله از رومانی تن به شکست داد و در همان اولین مسابقه حذف شد.

عالمیان برای راهیابی به جدول اصلی مسابقات باید با برنده دیدار محمد البیالی دارنده رنکینگ 62 دنیا از مصر و متئو موتی با رده بندی 147 جهان روبرو شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت