میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش دروسی به گلرنی سردار ۴دقیقه بعداز تعویض

کد خبر: ۱۲۳۳۵۶۵
| |
3454 بازدید

سرمربی تیم فوتبال رم بابت گلزنی مهاجم ایرانی تیمش از او تمجید و آرزو کرد روند خوب سردار آزمون ادامه دار باشد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌ فوتبال رم شب گذشته در هفته سی و سوم سری آ رو در روی بولونیا قرار گرفت که این بازی در پایان با نتیجه ۳ بر یک به سود بولونیا به پایان رسید. سردار آزمون مهاجم ایرانی رم که از دقیقه ۵۲ وارد زمین شده بود در دقیقه ۵۶ توانست تک گل تیمش را در این بازی به ثمر برساند.

دانیله دروسی سرمربی رم در خصوص عملکرد آزمون در این بازی اظهار داشت: سردار به تازگی از بند مصدومیت رهایی یافته و لزومی نداشت که از ابتدا در زمین حضور داشته باشد. از گلزنی او خوشحال هستم و عملکرد خوب او برای ما مهم است. امیدوارم روند خوب آزمون ادامه دار باشد، همانطور که تامی آبراهام یک بازیکن مهم برای رم به شمار می‌رود.

لازم به ذکر است که رم با این شکست ۵۵ امتیازی و در رده پنجم جدول سری آ باقی ماند. گرگ‌ها بعداز حذف میلان، در نیمه‌نهایی لیگ اروپا هستند و به فتح این جام اروپایی دل بسته‌اند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات