وزیر کشور وارد سیستان و بلوچستان شد

وزیر کشور به منظور بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان دقایقی قبل از طریق فرودگاه کنارک به این استان سفر کرد.
کد خبر: ۱۲۳۲۵۰۵
|
۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۵ 17 April 2024
|
2521 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، احمد وحیدی، وزیر کشور با هدف بازدید از مناطق سیل‌زده جنوب استان و بررسی خسارات وارده لحظاتی قبل از طریق فرودگاه کنارک وارد سیستان و بلوچستان شد و بلافاصله به همراه محمد کرمی استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی عازم مناطق سیل‌زده شد.

استاندار سیستان و بلوچستان نیز از قطع ارتباط ۳۰۰ روستا در جنوب این استان بر اثر بارش شدید باران و بروز سیلاب خبر داد و گفت: برخی از منازل کنارک دچار آبگرفتگی شدند.

محمد کرمی با اشاره به بارش‌های ۲۷۰ میلیمتری در زرآباد و ۲۲۹ میلیمتری در کنارک، اظهار کرد: به دلیل حجم بالای بارش ها همه رودخانه ها پرآب بوده، برق تعدادی از روستاها قطع شده و منازل در شهر کنارک نیز دچار آبگرفتکی شدند.

وی با اشاره به اختلالات اینترنت در جنوب سیستان و بلوچستان افزود: بخش خصوصی و دستگاه های دولتی در تلاشند تا این مشکلات را برطرف کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت