میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

رکورد ۳۸ساله پرتاب دیسک جهان، شکست

ابتدا رکورد ۷۴/۴۱ متر ثبت شد اما در ادامه شش سانتیمتر کاهش یافت. او فرزند ویرگیلیوس آلکنا است که قهرمان پرتاب دیسک المپیک ۲۰۰۰ و ۲۰۰۴ است. 
کد خبر: ۱۲۳۲۱۴۳
| |
20295 بازدید

رکورد ۳۸ساله پرتاب دیسک جهان، شکست

میکولاس آلکنا، ورزشکار ۲۱ ساله لیتوانیایی با ۷۴/۳۵ متر، رکورد جهانی پرتاب دیسک مردان را پس از ۳۸ سال شکست. او در پنجمین تلاش خود در مسابقات اکلاهما این رکورد را ثبت کرد.

رکورد جهانی پرتاب دیسک مردان در اختیار یورگن شولت آلمانی بود که ۷۴/۰۸ متر را در سال ۱۹۸۶ ثبت کرده بود.

اتحادیه جهانی دو و میدانی این رکورد را تایید کرده است. آلکنا در مسابقات جهانی ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ به ترتیب نقره و برنز کرده بود. برای این ورزشکار جوان ابتدا رکورد ۷۴/۴۱ متر ثبت شد اما در ادامه شش سانتیمتر کاهش یافت. او فرزند ویرگیلیوس آلکنا است که قهرمان پرتاب دیسک المپیک ۲۰۰۰ و ۲۰۰۴ است. 

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات