میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وزیر کشور به سیستان و بلوچستان سفر کرد

براساس اطلاعات موجود، سفر وزیر کشور به استان سیستان و بلوچستان به منظور بررسی ابعاد حوادث اخیر تروریستی در جنوب استان به سیستان و بلوچستان است.
کد خبر: ۱۲۳۱۵۹۸
| |
2329 بازدید
وزیر کشور به سیستان و بلوچستان سفر کرد

به گزارش تابناک به نقل از مهر، وزیر کشور صبح امروز به سیستان و بلوچستان سفر کرد و از طریق فرودگاه بین المللی زاهدان، وارد استان شد.

دکتر احمد وحیدی، وزیر کشور صبح امروز شنبه به استان سیستان و بلوچستان سفر کرد و در بدو ورود به فرودگاه بین‌المللی زاهدان، مورد استقبال محمد کرمی استاندار و جمعی از مسؤولان استانی قرار گرفت.

 شایان ذکر است براساس اطلاعات موجود، سفر وزیر کشور به استان سیستان و بلوچستان به منظور بررسی ابعاد حوادث اخیر تروریستی در جنوب استان به سیستان و بلوچستان است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات