خمز در آستانه تصمیم تکراری زنوزی

تراکتور در تبریز گلباران شد، کامبک ذوب به لیگ

ذوبی‌ها جشن باشکوهی برای ابقای ربیعی برپا کردند و کاری که سپاهان کهکشانی در تبریز نکرد را به راحتی انجام دادند.
کد خبر: ۱۲۳۱۴۹۳
| |
3895 بازدید

ذوب‌آهن در تبریز ، تراکتور پرستاره را به چهارمیخ کشید. 

به گزارش تابناک ورزشی؛ هفته بیست و سوم لیگ برتر فوتبال از ساعت 17 امروز (جمعه) با انجام دو دیدار همزمان در تبریز و قزوین آغاز شد که تراکتور بازهم در خانه نتوانست نتیجه بگیرد و این بار گلباران شد.

ذوب‌آهن که آخرین بردش را در هفته چهاردهم در آبادان مقابل صنعت نفت به دست آورده بود، پس از 9 هفته امروز در تبریز برد. ذوبی‌ها در حالی به تراکتور 4 گل زدند که هفته پرحاشیه‌ای را پشت سر گذاشته بودند و پس از شکست خانگی مقابل شمس آذر ربیعی تصمیم به استعفا از سمتش گرفت اما با مخالفت مدیران این باشگاه، از بحران خارج شد.

محمدحسین اسلامی (34 و 57) و محمدجواد محمدی (60) و امیرحسین جدی (81) برای ربیعی و ذوب‌آهن گلزنی کردند اما مهدی عبدی (4+90 پنالتی) برای تراکتور یکی از گل‌ها را جبران کرد.

به این ترتیب ذوبی‌ها جشن باشکوهی برای ابقای ربیعی برپا کردند و کاری که سپاهان کهکشانی در تبریز نکرد را به راحتی انجام دادند.

با این نتیجه باید منتظر اتفاقاتی در کادرفنی تراکتور بود، جایی که پاکو خمز بعداز دو فصل حضور نتوانست نتیجه لازم را بگیرد و با وجود خریدهای پیاپی زنوزی، این تیم بار دیگر از سهمیه‌ آسیایی دور شده است. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت