دستگیری یک عربستانی که حمدالله را شلاق زد!

کد خبر: ۱۲۳۱۴۶۵
| |
4123 بازدید
دستگیری یک عربستانی که حمدالله را شلاق زد!

پلیس شهر ابوظبی هواداری را که عبدالرزاق حمدالله را شلاق زد دستگیر و به مقامات امنیتی مربوطه تحویل داد.

پس از پایان بازی الهلال و الاتحاد در فینال سوپرکاپ عربستان، عبدالرزاق حمدالله، مهاجم 33 ساله مراکشی به سکوها نزدیک شد و از آنجا شروع به فحاشی کرد و روی یکی از تماشاگران آب ریخت. در پاسخ به این حرکت، هواداری با لباس سنتی عربی، بلافاصله شی‌ای را که شبیه شلاق یا کمربند بود، بیرون آورد وبا آن دو ضربه به حمدالله زد.

پس از این اتفاق بازیکنان و سایر اعضای الاتحاد سعی کردند برای درگیری با آن هوادار متخلف و حمایت از هم‌تیمی خود از روی سکو بالا بروند، اما عوامل ورزشگاه وارد عمل شدند و آن هوادار را بردند و بازیکنان را کنار زدند.

الهلال شب گذشته در ورزشگاه محمد بن زاید ابوظبی با نتیجه 4 بر یک الاتحاد را شکست داد و قهرمان سوپرکاپ عربستان شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت