نخست‌وزیر عراق: حملات به منافع آمریکا را نمی‌پذیریم

«عراق نمی‌خواهد به طرفی در نزاع ایران و آمریکا تبدیل شود. تصمیمات جنگ و صلح باید منحصرا در دست حکومت باشد. حملات به منافع آمریکا را نمی‌پذیریم.»
کد خبر: ۱۲۳۱۴۴۳
| |
2511 بازدید
نخست‌وزیر عراق: حملات به منافع آمریکا را نمی‌پذیریم

 به گزارش تابناک به نقل از العربیه، نخست‌وزیر عراق در مقاله‌ای که برای «فارن افرز» نوشت، اعلام کرد: عراق نمی‌خواهد به طرفی در نزاع ایران و آمریکا تبدیل شود.
 

نخست‌وزیر محمد شیاع السودانی نوشت: عراق نمی‌خواهد به طرفی در نزاع ایران و آمریکا تبدیل شود. تصمیمات جنگ و صلح باید منحصرا در دست حکومت باشد. حملات به منافع آمریکا را نمی‌پذیریم. تلاش می‌کنیم تا سلاح‌های خارج از کنترل حکومت و نهاد‌های آن برچیده شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت