میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری برخی شایعات فضای مجازی مبنی بر گران شدن نرخ بلیت هواپیما تا ۲ هفته دیگر، تغییر قیمت را منوط به ابلاغ ستاد تنظیم بازار برشمرد و هرگونه تغییر قیمت‌ها را تکذیب کرد.
کد خبر: ۱۲۳۱۰۳۶
| |
2410 بازدید
قیمت بلیت هواپیما افزایش می‌یابد؟


به گزارش تابناک، «جعفر یازرلو» امروز (سه‌شنبه) افزود: تصمیمات در این زمینه در شورای عالی هواپیمایی اتخاذ و به ستاد تنظیم بازار ارجاع شده است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون کارشناسان این ستاد در حال بررسی تصمیمات یاد شده هستند، تاکید کرد: هرگونه تغییر قیمت‌ها منوط به طی مراحل قانونی و تایید و ابلاغ ستاد تنظیم بازار است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: بر این اساس هرگونه گمانه زنی درخصوص قیمت‌ها یا زمان تغییر قیمت بلیت‌ها تکذیب می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات