میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سرنوشت پزشک تبریزی متهم به قتل همسر

پزشک تبریزی که حکم قصاصش به اتهام قتل دو عضو خانواده‌اش در دیوان عالی کشور نقض و در دادگاه بدوی مجددا به قصاص محکوم شده بود با گذشت و اعلام رضایت اولیای دم هر دو مقتول (همسر و مادربزرگ) تیرماه سال ۱۴۰۲ از زندان آزاد شده است.
کد خبر: ۱۲۳۰۷۴۷
| |
6816 بازدید
|
۱
سرنوشت پزشک تبریزی متهم به قتل همسر

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه خبری چند ثانیه، سرنوشت پزشک تبریزی متهم به قتل همسر و مادربزرگش مشخص شد
 
 مهر ماه سال ۹۵، پنج عضو خانواده یک پزشک تبریزی از جمله همسر، مادر، پدر، برادر و مادربزرگش دچار تنگی نفس شدند و همسر و مادربزرگ این پزشک، پس از انتقال به بیمارستان جان خود را از دست دادند.

 همزمان با مرگ دو تن از اعضای خانواده این پزشک و مسمومیت سایر اعضای خانواده‌، تحقیقات ویژه جنایی برای رمزگشایی از این پرونده جنجالی آغاز شد و پس از مدتی با بازداشت این پزشک، پرونده وارد فاز جدیدی شد. نهایتا کیفرخواست این پرونده در فروردین سال ۹۶ صادر و پرونده به دادگاه ارسال شد.

چهار جلسه برای رسیدگی به این پرونده در شعبه سوم دادگاه کیفری یک استان آذربایجان شرقی برگزار شد و در ۲۹ اسفند ماه سال ۹۶، رأی پرونده که قصاص متهم بود، صادر شد. با اعتراض متهم، حکم صادره در این خصوص از سوی دیوان عالی کشور نقض شد و پرونده به دلیل نقص تحقیقات به شعبه رسیدگی کننده دادگاه بدوی اعاده و در دادگاه بدوی مجددا به قصاص محکوم شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۷:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۱/۱۹
مجازات صفرو صدی .دو نفرو کشته قصد قتل چندنفرم داشته چون ولی دم گذشته آزاد شده.
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت