شایعه تغییر وزیر اقتصاد کذب است

در پی انتشار برخی اخبار مبنی بر تغییر احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در بعضی از اکانت‌های ضددولت، پیگیری‌ها نشان میدهد که این خبر غیرواقعی است.  
کد خبر: ۱۲۳۰۴۵۳
| |
5180 بازدید

شایعه تغییر وزیر اقتصاد کذب است

به گزارش تابناک اقتصادی؛ تسنیم در کانال تلگرام خود نوشت: "در پی انتشار برخی اخبار مبنی بر تغییر احسان خاندوزی وزیر اقتصاد در بعضی از اکانتهای ضددولت، پیگیری خبرنگار تسنیم نشان میدهد که این خبر غیرواقعی و کذب است. 

به نظر می‌رسید دمیدن به التهاب در بازار اقتصادی و ارزی از دلایل انتشار این شایعات است و با عنایت به شراط حساس فعلی، به احتمال زیاد با برخورد قضایی مواجه خواهد شد."

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت