ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پسری که خودش را ربود تا پدرش را سرکیسه کند

رییس پلیس آگاهی استان یزد از شناسایی فردی در این شهر خبر داد که با ارسال پیامک آدم‌ربایی به پدرش، قصد دریافت پول از خانواده خود را داشت.
کد خبر: ۱۲۲۶۷۵۵
| |
3467 بازدید
پسری که خودش را ربود تا پدرش را سرکیسه کند

به گزارش تابناک، سرهنگ حمیدرضا زارع در تشریح این خبر بیان داشت: در پی اعلام یکی از شهروندان مبنی بر آدم ربایی فرزندش و وصول پیامک جهت واریز۲۷۰ هزار دلار جهت آزادی او بررسی موضوع در دستور کار کارآگاهان مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی بیان داشت: کارآگاهان پلیس با تشکیل تیمی از ماموران زبده، به بررسی پرونده پرداخته و متوجه نقشه فرزند برای سرکیسه کردن پدر شدند و با تحقیقات بیشتر محل اختفای او را در شهر یزد شناسایی کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان یزد افزود: با بررسی محل های مورد نظر و پایش تصویری دوربین های شهری، شخص به اصطلاح ربوده شده در یکی از آپارتمان های سطح شهر یزد شناسایی شد.

سرهنگ زارع گفت: این فرد برای دریافت پول از خانواده اش نقشه آدم ربایی را طراحی کرده و با ارسال پیامک به خانواده اش قصد سرکیسه کردن پدر را داشت.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟