ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خاخام ارشد اسرائیل خط و نشان کشید

«قبیله لیفی از خدمت در ارتش معاف هستند و تحت هیچ شرایطی و صرف نظر از وضعیت کنونی در ارتش خدمت نخواهند کرد. اگر ما را مجبور به خدمت نظامی کنند همگی به خارج از اسرائیل می‌رویم.»
کد خبر: ۱۲۲۶۳۸۸
| |
4541 بازدید
خاخام ارشد اسرائیل خط و نشان کشید

 به گزارش تابناک به نقل از الجزیره، خاخام ارشد صهیونیست اعلام کرد اگر کابینه بنیامین نتانیاهو آن‌ها را مجبور به خدمت نظامی کند همگی اراضی اشغالی را ترک خواهند کرد.

 ایتسخاک یوسف، خاخام ارشد اراضی اشغالی گفت: قبیله لیفی از خدمت در ارتش معاف هستند و تحت هیچ شرایطی و صرف نظر از وضعیت کنونی در ارتش خدمت نخواهند کرد. اگر ما را مجبور به خدمت نظامی کنند همگی به خارج از اسرائیل می‌رویم.

این در حالی است که هرتزی هالوی، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی از مسؤولان کابینه که به فکر معافیت کامل حریدی‌ها از خدمت در ارتش هستند، انتقاد کرد.

یوآو گالانت وزیر جنگ، بنی گانتس عضو کابینه جنگ، یائیر لاپید، رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی و چند مسؤول دیگر علیه احزاب حریدی هستند.

گالانت تأکید کرد: برای تحقق اهداف جنگ و تعامل با تهدیدات غزه، لبنان و کرانه باختری، اسرائیل به وحدت و شراکت در تصمیمات مربوط به آینده نیاز دارد.

۶۶ هزار تن از حریدی‌ها طی سال میلادی گذشته از خدمت نظامی معاف شدند. این تعداد در سایه جنگ رژیم صهیونیستی در جبهه‌های مختلف بی‌سابقه بوده است.

از سال ۲۰۱۷ مسؤولان رژیم صهیونیستی نتوانسته‌اند به قانونی توافقی درباره خدمت نظامی حریدی‌ها دست یابند.

سال ۲۰۱۵ دادگاه عالی رژیم صهیونیستی قانون معافیت حریدی‌ها از خدمت نظامی را به دلیل لطمه زدن به اصل برابری لغو کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟