صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

تلف شدن یک قلاده پلنگ در فارس

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز از تلف شدن یک قلاده پلنگ در اثر برخورد خودرو در حاشیه منطقه حفاظت شده مله گاله شهرستان شیراز خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۶۲۸۳
| |
4997 بازدید
تلف شدن یک قلاده پلنگ در فارس

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، کامران اسلاملو شامگاه شنبه، ۱۹ اسفندماه با تشریح جزئیات این حادثه افزود: با توجه به گزارش واصله مبنی بر تلف شدن یک قلاده پلنگ در حاشیه منطقه حفاظت شده مله گاله در نزدیکی چشمه خارنگون و در کنار جاده اصلی مامورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز و منطقه حفاظت شده مله گاله به محل مورد نظر عزیمت کردند.

وی ادامه داد: آن‌ها با مشاهده یک قلاده پلنگ یکساله در نزدیک جاده آسفالت که تلف شده، لاشه پلنگ را به کلینیک دامپزشکی معتمد اداره‌کل حفاظت محیط زیست منتقل کردند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شیراز تصریح کرد: در معاینات مشخص شد پلنگ بر اثر برخورد خودرو از ناحیه سر و شکستگی جمجمه، تلف شده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات