نخست وزیر هند برای عبادت زیرآبی رفت!

نخست وزیر هند برای ادای نماز در معبد هندوها در زیر آب به عمق دریای عرب رفت.
کد خبر: ۱۲۲۳۹۴۹
| |
3524 بازدید
نخست وزیر هند برای عبادت زیرآبی رفت!


به گزارش تابناک، کلیپ های ویدیویی که رسانه های هندی منتشر کردند، نارندرا مودی را نشان می دهد که در دریای عرب شیرجه می زند و چوبی از پرهای طاووس که در آیین هندوها مقدس است به وی هدیه شده است.

نخست وزیر همچنین تصاویری از خود را در حالی که تجهیزات غواصی به تن دارد و برای اقامه نماز در مکان تاریخی و معنوی به دریا رفته است منتشر کرد.

مودی در مورد تجربه خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دعا کردن در شهر دوارکا که غوطه ور در آب است، یک تجربه بسیار الهی بود. من احساس می کردم به یک دوران باستانی از عظمت معنوی و فداکاری بی انتها متصل هستم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت