رکوردزنی دو کشور اسلامی در صادرات به «اسرائیل»

وزارت کشاورزی رژیم صهیونیست فهرستی از کشورهایی را منتشر کرد که از آغاز جنگ غزه در اوایل اکتبر گذشته تا کنون، همچنان به صادرات میوه و سبزیجات و مرکبات به این رژیم ادامه می‌‌دهند.
کد خبر: ۱۲۲۳۷۴۵
| |
16601 بازدید
|
۲

رکوردزنی دو کشور اسلامی در صادرات به «اسرائیل»

به گزارش «تابناک» به نقل از العالم، بیانیه‌های وزارت کشاوری رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد که از هشتم اکتبر گذشته تا ۱۱ فوریه جاری، شرکت‌هایی از ترکیه و اردن بیشترین صادرات محصول را به فلسطین اشغالی داشته‌ اند.

شرکت‌هایی از ۲۴ کشور از زمان آغاز جنگ غزه، سبزیجات و میوه‌جات مورد نیاز رژیم اسرائیل را تامین کرده‌اند. این شرکت‌ها همچنین به این رژیم در حل بحران امنیت غذایی کشاورزی حاکم بر این رژیم و کاستن از فشار افزایش قیمت‌ها در نتیجه کمبود محصولات، کمک کرده‌اند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۶
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۶
ما هم کاسه داغ تر از آش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۰۶
اقتصاد که شوخی نیست بخاطر ایدئولوژی بخوان بیخیالش بشن...
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت