تحلیل ابطحی از ردصلاحیت روحانی

عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: من هم مثل خیلی‌های دیگر ردصلاحیت آقای روحانی را ردصلاحیت سیاسی می‌دانم. در حقیقت برای حضور نداشتن آقای روحانی یک مدیریتی شکل گرفت. چون آقای روحانی با برنامه‌ای متفاوت آماده حضور بود.
کد خبر: ۱۲۲۳۴۰۸
| |
3684 بازدید
تحلیل ابطحی از ردصلاحیت روحانی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، سیدمحمدعلی ابطحی عضو مجمع روحانیون مبارز در گفت‌وگو با ایلنا، در تحلیل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: طبیعتا من هم مثل خیلی‌های دیگر ردصلاحیت آقای روحانی را ردصلاحیت سیاسی می‌دانم. در حقیقت برای حضور نداشتن آقای روحانی یک مدیریتی شکل گرفت. چون آقای روحانی با برنامه‌ای متفاوت آماده حضور بود.

وی گفت: حالا ممکن است با آقای روحانی اختلاف‌نظرهای زیادی داشته باشم، اما آقای روحانی یک مدیر قدیمی در کشور بوده که خدایی ناکرده اگر بحرانی هم در کشور به وجود بیاید می‌توانست در مجلس خبرگان آن بحران را مهار کند.

وی افزود: شاید قوی‌ترین مهره‌ای بود که می‌توانستند او را بیشتر در چارچوب مسائل جانشینی بدانند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت