فروپاشی مالی بارسلونا با حکم مالیاتی جدید

کد خبر: ۱۲۲۰۷۹۴
| |
4597 بازدید

بارسلونا طبق مصوبه اتاق دعاوی اداری دادگاه ملی به پرداخت 23 میلیون یورو بابت مالیات بر درآمد شخصی ناشی از پاداش به ایجنت بازیکنان محکوم شد. این نهاد امروز درخواست تجدید نظر باشگاه بارسلونا را ​​رد کرد.

این نهاد معتقد است پاداشی که باشگاه به نمایندگان بازیکنان پرداخت می‌کند، ماهیت درآمد کاری دارد و در زمان پرداخت مشمول معافیت نمی‌شود و بنابراین باشگاه موظف است کسر مربوطه را انجام داده و به اداره مالیات واریز کند.

بارسلونا به نوبه خود اعتقاد دارد که مبالغ پرداختی به ایجنت‌ها توسط باشگاه مطابق با دستمزد مورد توافق برای خدمات ارائه شده بوده و از این نظر، مبالغ مربوطه را نمی‌توان به عنوان پاداش نسبت داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت