گازگرفتگی جان مادر و پسر تبریزی را گرفت

در این حادثه یک زن ۴۰ ساله و یک پسر ۱۶ ساله دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدند و فوت آن‌ها توسط کارشناسان اورژانس تایید شد.
کد خبر: ۱۲۲۰۷۶۹
| |
3455 بازدید
گازگرفتگی جان مادر و پسر تبریزی را گرفت

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سخنگوی اورژانس آذربایجان شرقی از فوت دو نفر در اثر مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در تبریز خبر داد.

 وحید شادی نیا در خصوص جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت یک بامداد امروز یک مورد گزارش گازگرفتگی با بخاری گازی در یک منزل مسکونی واقع در اتوبان پاسداران، کوی شهید اکبری تبریز به دیسپچ مرکز اورژانس استان اطلاع داده شد.

وی ادامه داد: عوامل اورژانس به محض دریافت گزارش عازم محل حادثه شدند.

وی بیان کرد: در این حادثه یک زن ۴۰ ساله و یک پسر ۱۶ ساله دچار مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن شدند و فوت آن‌ها توسط کارشناسان اورژانس تایید شد.

گفتنی است هفته قبل هم مادر و دختری در تبریز براثر مسمومیت با گاز کشنده مونوکسید کربن جان باخت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت