میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گرفتار شدن نهنگ‌های قاتل در آب‌های ژاپن

فعالان حیات وحش می‌گویند ردی از گروه ارکا (نهنگ قاتل) که چند روز قبل در میان یخ‌ها در آب‌های جزیره «هوکایدو» ژاپن گیر افتاده بودند، پیدا نکرده‌اند.
کد خبر: ۱۲۲۰۶۳۹
| |
9213 بازدید
گرفتار شدن نهنگ‌های قاتل در آب‌های ژاپن

 به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، تصاویر پهپادی که در روز‌های اخیر در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود، نشان می‌داد دستکم ۱۰ ارکا در یک شکاف کوچک در بستری از یخ، برای نفس کشیدن جمع شده‌اند.

کارشناسان حیات وحش نسبت به گرفتار شدن این نهنگ‌ها ابراز نگرانی کرده بودند، اما به نظر می‌رسد این نهنگ‌ها دیگر در آن ناحیه نیستند.

گروهی که برای بررسی وضعیت این نهنگ‌ها اعزام شده بودند نشانی از آن‌ها پیدا نکرده‌اند، اما ابراز امیدواری کرده‌اند با آغاز نازک شدن لایه یخ، شاید این گروه رهایی یافته باشند.

بر خلاف دیگر انواع نهنگ، ارکا‌ها باید برای تنفس مرتب به سطح آب بیایند.

ارکا بزرگترین عضو خانواده دلفین‌های اقیانوسی، پستانداری باهوش و اجتماعی و در راس هرم شکارچیان دریایی است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات