میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترفند جالب پرسپولیس برای فرار از حکم ۱۲۰میلیاردی

باید دید قاضی پرونده به این استدلال توجه می‌کند یا رای بدوی تایید می‌شود و پرسپولیس پول هنگفتی را بخاطر امضای یک مدیر گمنام و حراستی که مدت کمی اداره باشگاه را برعهده گرفت، بدهکار می‌شود. 
کد خبر: ۱۲۲۰۲۴۵
| |
4478 بازدید

باشگاه پرسپولیس به محکومیت ۱۲۰ میلیارد تومانی که با شکایت یک شرکت تبلیغاتی رقم خورده، اعتراض کرد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ مدیران پرسپولیس با طرح یک ادعای جدید که در واقع ترفند حقوقی وکلای سرخ‌ها در پرونده است، سعی دارند اصل این قرارداد را بی اثر کنند.

 باشگاه پرسپولیس به دلیل شکایت یک شرکت تبلیغاتی به عنوان ریحان فیلم در پرونده‌ای که مربوط به سال 1398 است، به پرداخت مبلغ حدود 120 میلیارد تومان محکوم شده است.

این مبلغ را ایرج عرب مدیرعامل وقت پرسپولیس دریافت کرده و بابت آن قرارداد بلیت فروشی را به ریحان فیلم تحویل نداده است. سپس حتی اصل پیش دریافت ۷میلیارد تومانی را هم پس نداده است!!

در همین زمینه باشگاه پرسپولیس به تازگی با ارائه مستنداتی به رأی صادر شده از سوی دادگاه اعتراض کرده است. سرخپوشان مدعی هستند در زمان عقد قرارداد با امضای ایرج عرب با این شرکت تبلیغاتی، نام حمیدرضا گرشاسبی در سامانه ثبت شرکت‌ها به‌عنوان مدیرعامل پرسپولیس درج شده بود و براساس قانون عقد قرارداد و امضای عرب با این شرکت غیرقانونی بوده است.

حالا باید دید قاضی پرونده به این استدلال توجه می‌کند یا رای بدوی تایید می‌شود و پرسپولیس پول هنگفتی را بخاطر امضای یک مدیر گمنام و حراستی که مدت کمی اداره باشگاه را برعهده گرفت، بدهکار می‌شود. 

البته در صورت تایید ادله پرسپولیس، ایرج عرب باید شخصا خسارت این شرکت را بخاطر کار غیرقانونی و بدون مجوز خود پرداخت کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت