صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

گلرنگ ۷۰ درصدی سهام تپسی را خرید

در مورخه‌های ۱۵ و ۱۶ بهمن ماه ۴ بلوک تپسی واگذار شد و سهامداران این نماد به طور کلی از تپسی خارج شدند. در ابتدا شایعاتی پیرامون خریداری تپسی توسط گروه صنعتی گلرنگ مطرح شد، اما پس از توئیت میلاد منشی پور مدیرعامل و موسس تپسی این شایعات رنگ واقعیت به خود گرفت. حالا گلرنگ چه سهامی در سبد خود دارد؟
کد خبر: ۱۲۲۰۰۰۲
| |
4015 بازدید
به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، در دی ماه سال جاری بود که اطلاعیه‌های تپسی مبنی بر واگذاری بلوک‌های مدیریتی در تاریخ‌های ۱۵ و ۱۶ بهمن ماه بر روی سایت قرار گرفت. از گذشته شایعاتی مبنی بر احتمال خریداری این بلوک‌ها توسط گلرنگ مطرح شده بود، اما باید منتظر می‌ماندیم تا این معاملات بلوکی انجام شود.  
ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید :
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
آخرین اخبار