واکنش امیرعبداللهیان به تجاوزات اخیر آمریکا و انگلیس

وزیر امور خارجه کشورمان طی پیامی در صفحه مجازی‌اش، به تجاوزات اخیر آمریکا و انگلیس در منطقه واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۲۱۹۹۱۸
| |
2450 بازدید
|
۱
واکنش امیرعبداللهیان به تجاوزات اخیر آمریکا و انگلیس

به گزارش «تابناک»، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه کشورمان طی پیامی در صفحه مجازی‌اش، به تجاوزات اخیر آمریکا و انگلیس در منطقه واکنش نشان داد و نوشت: حملات نظامی آمریکا و انگلیس به یمن و تجاوز آمریکا به عراق و سوریه را قویاً محکوم می‌کنیم. در دیدارم با دیوید کامرون وزیرخارجه انگلیس به روشنی گفتم، "تداوم جنگ راه حل نیست".

وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: خشم منطقه را نیازمایید. ما امنیت عراق، سوریه، یمن و فلسطین (غزه و کرانه) را امنیت منطقه می‌دانم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۶
چقدر واکنش تندی کرده
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت