میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گرانفروشی را در سامانه «کالا به فی» گزارش دهید

معاون تجارت و خدمات وزارت صمت گفت: با راه اندازی سامانه کالا به فی، مردم می‌توانند نظرات، پیشنهادها و حتی شکایات خود را درباره قیمت کالا‌ها منعکس کنند.
کد خبر: ۱۲۱۹۲۹۰
| |
5651 بازدید

گرانفروشی را در سامانه «کالا به فی» گزارش دهید

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، شاه میرزایی در حاشیه رونمایی از سامانه کالا به فی افزود: در این همایش که با حضور همه‌ی مدیران کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها برگزار شد وزارت صمت و جهاد کشاورزی که متولی تامین بیشتر کالا‌های مورد نیاز شب عید مردم اعم از مواد خوراکی، میوه جات، پوشاک و لوازم خانگی هستند با محوریت سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان سامانه راه اندازی شد تا نظارت بر نحوه قیمت گذاری و فروش کالا‌ها دقیق‌تر و با کمک مردم انجام شود.

او گفت: مردم می‌توانند با نصب این سامانه، از محل دقیق فروشگاه‌ها واحد‌های صنفی و قیمت انواع کالا‌ها و خدمات مطلع شده و هرگونه نظر، شکایت و یا درخواست بازدید بازرسان اتحادیه‌ها را عنوان کنند.

شاه میرزایی گفت: هم اکنون ۸ هزار اتحادیه صنفی در کشور وجود دارد که وظیفه رسیدگی به درخواست‌های مردمی را به عهده دارند.

معاون تجارت و خدمات وزارت صمت افزود: اتحادیه‌ها موظفند حداکثر ظرف ۳ روز  به پاسخ دهی شکایات و نظرهای مردمی اقدام کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت