صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

ثبت نام آزمون ارشد علوم پزشکی به تعویق افتاد

تقویم آزمون‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۴۰۳ بیانگر این است آزمون کارشناسی‌ارشد رشته‌های علوم‌پزشکی در روز‌های ۱۰ و ۱۱ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۲۱۸۵۱۵
| |
5955 بازدید

ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد رشته‌های علوم‌پزشکی از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی به تعویق افتاد.

به گزارش «تابناک»، بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی قرار بود ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد رشته‌های علوم‌پزشکی از امروز یکشنبه ۸ بهمن ماه آغاز شود که این مهلت به فردا دوشنبه نهم بهمن موکل شد.

متقاضیان آزمون کارشناسی‌ارشد رشته‌های علوم‌پزشکی تا روز سه‌شنبه ۱۷ بهمن ماه جاری فرصت دارند با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

تقویم آزمون‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۴۰۳ بیانگر این است آزمون کارشناسی‌ارشد رشته‌های علوم‌پزشکی در روز‌های ۱۰ و ۱۱ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

منابع آزمون به همراه سایر ضوابط و اطلاعات تکمیلی در زمان ثبت نام از سوی مرکز سنجش آموزش پزشکی اعلام خواهد شد و داوطلبان متقاضی ملزم هستند جهت اطلاع از آخرین تغییرات، هر هفته سامانه مرکز سنجش را ملاحظه کنند.

همچنین مدارک مورد پذیرش، دروس امتحانی و ضرایب مربوط به رشته‌های آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی درج شده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات