پاکسان، برند‌های پونه و نسیم را به چه شرکت و چقدر فروخت؟

شرکت پاکسان با نماد شپاکسا صورت‌های مالی حسابرسی شده سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۲ را به تازگی بر روی کدال قرار داد. یکی از نکات جالب این صورت‌های مالی اعلام واگذاری دو برند پونه و نسیم بود. دو برندی که خمیردندان تولید می‌کنند. این دو برند به چه شرکت و به چه مبلغی واگذار شد؟
کد خبر: ۱۲۱۸۲۷۳
| |
2621 بازدید

به گزارش بورس تابناک به نقل از نبض بورس، ۵ بهمن ماه سال جاری شرکت پاکسان با نماد شپاکسا صورت‌های مالی حسابرسی شده سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۲ را بر روی کدال قرار داد. یکی از نکات جالب این صورت‌های مالی اعلام واگذاری دو برند پونه و نسیم بود. دو برندی که خمیردندان تولید می‌کنند. این دو برند به چه شرکت و به چه مبلغی واگذار شد؟

ادامه این خبر را لطفا در لینک زیر بخوانید :

https://nabzebourse.com/000Hdj

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت