ستاره تاریخ آث‌میلان رئیس فدراسیون شد

آندره شوچنکو 47 ساله در دوران حرفه‌ای‌اش برای تیم‌های دیناموکیف، میلان ایتالیا و چلسی انگلیسی بازی کرده است
کد خبر: ۱۲۱۷۸۹۸
| |
16268 بازدید

مهاجم پیشین‌ تیم‌های میلان و چلسی رئیس فدراسیون فوتبال اوکراین شد.

به گزارش تابناک ورزشی، آندره شوچنکو مهاجم و سرمربی پیشین تیم ملی اوکراین با سابقه حضور در تیم‌های میلان ایتالیا و چلسی انگلیس به‌عنوان رئیس جدید فدراسیون فوتبال کشورش انتخاب شد.

این رأی‌گیری امروز (پنجشنبه) در کنگره فوق‌العاده فدراسیون فوتبال اوکراین در کیف برگزار شد. آندره شوچنکو تنها نامزد ریاست این فدراسیون بود و با کسب همه آرای شرکت‌کنندگان به این سمت برگزیده شد.

آندره شوچنکو 47 ساله در دوران حرفه‌ای‌اش برای تیم‌های دیناموکیف، میلان ایتالیا و چلسی انگلیسی بازی کرده است. او با تیم میلان، قهرمان سری آ ایتالیا (04-2003)، برنده لیگ قهرمانان (03-2002) و برنده توپ طلا (2004) شد. با 48 گل در 111 بازی، شوچنکو بهترین گلزن تاریخ تیم ملی اوکراین است.

تا تابستان 2021، شوچنکو تیم ملی اوکراین را رهبری کرد و با این تیم به یک چهارم نهایی مسابقات یورو 2020 رسید. در اواسط ژانویه 2022، او از هدایت تیم جنوا ایتالیا دست کشید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت