صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ششصد و هشتاد و هفتمین روز از حمله روسیه به اوکراین

وقوع انفجارهای مهیب در دو شهر بزرگ اوکراین+ فیلم/آماده شدن آلمان برای جنگ با روسیه

ششصد و هشتاد و هفت روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.
کد خبر: ۱۲۱۷۵۵۴
| |
13929 بازدید
|

وقوع انفجارهای مهیب در دو شهر بزرگ اوکراین+ فیلم

بین الملل تابناک: ششصد و هشتاد و هفت روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

وقوع انفجارهای مهیب در دو شهر بزرگ اوکراین+ فیلم

دو روز بعد از حمله اوکراین به بازار دونتسک و «تروریستی» خواندن آن توسط کرملین، مقام‌های اوکراینی امروز سه شنبه از «سلسله انفجارها» در این کشور خبر دادند.

مقام‌های کی‌یف پایتخت اوکراین می‌گویند که در نتیجه موج حملات روسیه، حداقل دو نفر زخمی شدند. به روایت آنها، مسکو به پایتخت و همچنین خارکیف دومین شهر بزرگ اوکراین حمله موشکی کرد.

تعداد بازدید : 579
کد ویدیو

رئیس اداره تحقیقات خارکیف اوکراین سرگئی بولوینوف اعلام کرد که طبق اطلاعات اولیه، در نتیجه حملات روسیه چند نفر شامل یک زن و تعدادی کودک زخمی شدند و یک ساختمان مسکونی آسیب دید.

شهردار کی‌یف ویتالی کلیتچکو گفت که در کی‌یف انفجارهایی رخ داد و در پیامی تلگرامی خطاب به ساکنان پایتخت نوشت: «پناه‌گاه‌ها را ترک نکنید».

خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از شاهدان عینی درباره وضع پایتخت اوکراین خبر داد که ساکنان کی‌یف و حومه آن «چند موج انفجار» را تجربه کردند.

مقام‌های مسکو تاکنون اظهارنظری درباره حملات امروز به کی‌یف و خارکیف انجام نداده و آن را تایید یا تکذیب نکرده‌اند.

روایت اوکراین در شرایطی منتشر شده که روز یکشنبه حمله کی‌یف به یک بازار در دونتسک جان حداقل ۲۵ غیرنظامی را گرفت و ۲۰ نفر دیگر را زخمی کرد؛ حمله‌ای که دبیرکل سازمان ملل آن را قویا محکوم کرد.

بورل: اتحادیه اروپا ۴۰ هزار سرباز اوکراینی را آموزش داده‌ است

 جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با بیان اینکه این اتحادیه از آغاز جنگ در اوکراین ۳۰ میلیارد یورو به کی‌یف کمک نظامی کرده است، گفت: در طی این مدت کشورهای عضو این اتحادیه همچنین ۴۰ هزار سرباز اوکراینی را آموزش داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تاس، بورل با تاکید بر اینکه اتحادیه اروپا حمایت اقتصادی، بشردوستانه و تسلیحاتی بی‌سابقه‌ای از اوکراین در جنگ با روسیه به عمل آورده‌ است، یادآور شد: این جنگ به شکل گرفتن ائتلاف امنیتی ترانس آتلانتیک نیز کمک کرد.

وی با بیان اینکه با وجود ارائه این کمک‌ها، اتحادیه اروپا اغلب در تحویل تسلیحات لازم به اوکراین بسیار کُند عمل کرده است، خاطرنشان کرد: ما تنها زمانی اقدام به ارسال تسلیحات به اوکراین کردیم که این نگرانی وجود داشت که روسیه توانایی دارد در جبهه‌های نبرد پیشروی کند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در ادامه با تاکید بر اینکه این رویه باید تغییر کند، افزود: ما باید برای حمایت از اوکراین تا زمانی که نیاز است هر کاری را که برای رسیدن این کشور به پیروزی لازم است را انجام دهیم.

دیدار زلنسکی و نخست وزیر لهستان

 دونالد تاسک نخست‌وزیر لهستان با اشاره به اینکه ورشو آماده نهایی کردن مذاکرات در مورد تولید مشترک سلاح و مهمات با کی‌یف است، از کمک تسلیحاتی جدید به این کشور درگیر جنگ با روسیه خبر داد.

به گزارش راشا تودی، نخست‌وزیر لهستان که برای دیدار و گفت وگو با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین به این کشور سفر کرده است، دوشنبه در کی‌یف با بیان اینکه ورشو متعهد به ارسال سلاح به اوکراین تا باز پس‌گیری تمامی اراضی از دست رفته‌اش است، خاطرنشان کرد: ورشو قصد دارد به اوکراین وام نقدی بدهد تا این کشور قادر باشد در مقیاس‌های بزرگ‌تر اقدام به خریدهای تسلیحاتی کند.

در همین حال زلنسکی نیز پس از دیدار و گفت وگو با نخست‌وزیر لهستان در حساب کاربری خود در شبکه مجازی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: لهستان به ما وام می‌دهد تا خریدهای بزرگ تسلیحاتی انجام دهیم.

وی افزود: ما از حمایت تزلزل‌ناپذیر لهستان و بسته کمک نظامی جدید این کشور برای اوکراین و همچنین همکاری ورشو برای تولید مشترک مهمات و تسلیحات در خاک اوکراین قدردانی می‌کنیم.

به نوشته راشا تودی، بر اساس آمار مؤسسه اقتصاد جهانی کیل، ورشو از زمان آغاز جنگ در اوکراین تاکنون بیش از ۳ میلیارد یورو به کی‌یف کمک کرده است.

 

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۱۰ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
.امروز قیمت دلار رسبد به استانه ۵۶ هزار تومن. یادتون هست که زمانی که معجزه هزاره که رابطه بس نزدیکی با پوتین داشت و همون باعث مصونیت اهنین او هست در زمانی که دلار ۸۰۰ تومن بود می گفت اونقدر ورق پاره صادر کنید تا...... نتیجه را امروز ملت ایران دارند زندگی می کنند. ملت روسیه هم ده سال دیگر اقتصادی نخواهند داشت که نتیجه سیاست پوتین را زندگی کنند!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۴
برگ کپکی مشکل تو دلاره یا روسیه؟ بالاخره تکلیف مارو روشن کن
دلار ایران به تو چه ربطی داره؟ نکنه از دشمنان ایران در داخل خاک ایران برات پول میفرستن که اینطوری پرپر میزنی؟
ناشناس
| Canada |
۱۶:۱۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۴
۱۱۳۵. از مدادوف بدتر کردی. واقعا خواستی فقط چیزی گفته باشی. اکراین چو تنگ اید. پوتینی به دمپایی اید
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۱۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
سال ۲۰۲۳ اولین سالی بود که تحریمهای روسیه که نتبجه مدیریت داهیانه پوتین بود بطور کامل اجرا شد. نتیجه ان کاهش و دست رفتن ۲۰۰ میلیارد دلار درامد صادراتی نفت و گاز ۷۰ میلیارد دلار فرار سرمایه و ۷۰ میلیارد دلار هزینه اضافه نظامی که اگر هزینه دور زدن تحریمها و عدم همکاری با اقتصاد دنیا را به ان اضافه کنید فاجعه هست. تازه امسال شدید تر هم خواهد بود. می بینید پوتینی ها با غرور و میل بی پایان به خدمت چه بلایی سر کشورها می اورند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۴
تو الان نگران اقتصاد روسیه شدی؟
اقتصاد روسیه به ما ربطی نداره
ولی خوشبختانه نابودی اقتصاد روسیه و اروپا به نفع ایران در حال انجامه
انریکا که هنوز داره به زور خودشو سرپا نگه میداره با چاپ پول
به امید نابودی اقتصاد همشون و کانادا
امیدوارم ارباب مشنگت هم زودتر درگیر جنگ تمام عیار بشه
ناشناس
|
Canada
|
۲۱:۲۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
واقعا دلمان برای داستانهای اخر الزمانی مدادوف تنگ شده. فکر کنم الان بعد از فتح اروپا و نیو یورک توسط روسبه مدادف میگه تنها ت هالیوود در غرب امریکا مانده!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۴
برگ چنار بیا من خودم با مداد برات داستان مینویسم
ناشناس
|
Hong Kong
|
۲۱:۳۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
بازار مالی دنیا دست سلطه گران صهیونیست است. روسیه نقطه ضعف ناتو و غرب را فهمیده است. پشت پرده به گروه‌های مقاومت کمک می کند علیه اسرائیل.
غرب برای نجات اسرائیل اوکراین را قربانی می کند
پاسخ ها
سنیک3
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۴
ترامپ می‌خواهد ناتو را منحل کند به همین دلیل ناتو قبل از انتخابات آمریکا وارد جنگ با روسیه خواهد شد.
اروپا ملیجک آمریکا شده و در مقابل مسلمانان بسیار آسیب پذیر . آمریکا ابتدا در خاورمیانه سر بریده خواهد شد
دوستان زندگی به چه قیمتی
ناشناس
|
Austria
|
۲۱:۵۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
ترامپ بیاد یک روزه حل میکنه میگه 20 درصد مال تو 80 درصد مال من زلنسکی هم کاره ای نیست چون دستش تو جیب امریکاست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۱ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۳
به امید درگیری تمام عیار شرق و غرب
تو این چند وقت خیلی کمتر به ایران گیر میدن چون سرشون گرمه
شهاب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۰۴
اروپایی ها به ویژه آلمان بازهم مثل جنگ دوم جهانی شده اند پالان آمریکا!این اروپا دیگه آن اتحادیه سابق نخواهد شد،آمریکا باقربانی کردن اینها در واقع داره هزینه تضعیف روسیه را از جیب اروپا میده.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان