درویش: مربی نمی‌آورم که بدهی اضافه کنم

کد خبر: ۱۲۱۷۵۳۵
| |
3355 بازدید

رضا درویش بار دیگر اعلام کرد که سرمربی پرسپولیس خارجی خواهد بود.درویش مختصات سرمربی را لو داد!

به گزارش تابناک ورزشی؛ در حالی که شایعاتی پیرامون منتفی‌شدن گزینه‌های مختلف وجود دارد، بسیاری مدعی هستند که گزینه‌های ایرانی از جمله مهدی مهدوی‌کیا و علی دایی هدایت سرخپوشان را برعهده خواهند گرفت.

با این حال مدیرعامل پرسپولیس تاکید دارد که هیئت‌مدیره این باشگاه تنها اسامی خارجی را معرفی کردند و هیچ خبری از طرح نامهای ایرانی برای سرمربیگری در پرسپولیس وجود ندارد.

درویش در این خصوص گفت: سه گزینه خارجی داریم. گزینه‌های داخلی خوبی داریم اما هیئت مدیره گزینه‌هایی را معرفی می‌کند و ما وارد مذاکره می‌شویم. تا امروز هیئت مدیره گزینه ایرانی نداشته است.

وی افزود: فضای خوبی نیست و هر کسی نام مدنظر خود را در فضا پر می‌کند. هواداران بدانند ما چیزی را که به نفع پرسپولیس است، انجام می‌دهیم تا گره باز کنیم. اینکه مثل افراد قبلی قرارداد ببندیم و بدهی اضافه کنیم، درست نیست.

او با اشاره به سرمربی بعدی گفت: مهم این است که کسی را بیاوریم که مشکلی از پرسپولیس حل شود. پرسپولیس کاندیدای قهرمانی است و کسی را می‌آوریم که به تیم کمک کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت