میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

آتش‌سوزی کارگاه تولید کفش در خیابان خیام تهران

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از وقوع حریق یک کارگاه تولید کفش در خیابان خیام خبر داد.
کد خبر: ۱۲۱۵۸۴۳
| |
3254 بازدید
|
۱
آتش‌سوزی کارگاه تولید کفش در خیابان خیام تهران

به گزارش «تابناک»، جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران اعلام کرد: ساعت ۳:۱۹ دقیقه بامداد امروز حادثه آتش‌سوزی در یک ساختمان در خیابان خیام پایین‌تر از میدان محمدیه کوچه کلانه رخ داد.

وی افزود: بلافاصله ۴ ایستگاه آتش‌نشانی به همراه تجهیزات پشتیبانی به محل اعزام شدند و آتش‌نشان‌ها به مدت ۴ دقیقه به محل رسیدند و مشاهده کردند که در ساختمان سه طبقه قدیمی که کل این ساختمان، هم قسمت حیاط و هم داخل خانه تبدیل شده بود به یک کارگاه تولیدی کفش طعمه حریق شده است.

ملکی ادامه داد: حیاط با مواد کاذب و با سقف کاذب و شیروانی پوشانده شده بود و طبقه همکف، انبار چسب کفاشی بود که بسیار قابل اشتعال هست و همچنین طبقات بالاتر هم انبار کارتن و کفش‌های تولید شده بود. دو طبقه فوقانی کاملاً شعله‌ور شده بود و آتش در حال سرایت به طبقه همکف بود و حتی آتش به سمت پشت‌بام هم رسیده بود.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران بیان کرد: آتش‌نشان‌ها عملیات را از چند جهت آغاز کردند و خیلی سریع موفق شدند تا آتش را تحت کنترل خود بگیرند و خوشبختانه مورد مصدومیت و تلفات جانی نداشتیم و با اینکه ساختمان قدیمی بود اما با تدابیر همکاران از ریزش ساختمان جلوگیری شد.

وی افزود: شعله‌زنی و لکه‌گیری سریعاً انجام شد و در نهایت ساعت ۶ صبح آتش‌نشان‌ها محل حادثه را تحویل مالک دادند.

ملکی اظهار داشت: به روزهای پایانی سال که نزدیک می‌شویم مشاغل این‌چنینی مثل کارگاه‌های تولیدی کفش، پوشاک، مبل‌سازی‌ها و پارچه بافی ها فعالیت بیشتر می‌کنند لذا خواهشمندیم به اندازه نیاز روزانه و در حد یکی دو روز جنس وارد بکنند و اگر بخواهید حجم زیادی از جنس را برای چند هفته وارد بکنند ریسک خطر را بالا می‌رود و حتماً در کارگاه‌های خود باید خاموش کننده یا شلنگ آب در دسترس داشته باشید.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی شهرداری تهران در پایان خاطر نشان کرد: کارگرانی هم که در محل کار می‌کنند اصول ایمنی را خصوصاً از باب سیم کشی‌های برق اطمینان رعایت کنند و وسایل گازسوزشان، وسایل شعله آزاد نباشد و طرز استفاده از خاموش کننده را بلد باشند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۸:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۰/۲۵
جدیدا در خیلی شهرها اتش سوزی میشه . شاید سرایدار و یا نگهبانان این ها از اتباع هستند .
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت