ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش رحیم‌پور ازغدی به توقیف کشتی آمریکایی

حسن رحیم پور ازغدی به توقیف کشتی آمریکایی از سوی ارتش ایران واکنش نشان داد.
کد خبر: ۱۲۱۵۳۸۴
| |
4886 بازدید
واکنش رحیم‌پور ازغدی به توقیف کشتی آمریکایی

به گزارش «تابناک»، حسن رحیم پور ازغدی، در توئیتی در واکنش به توقیف کشتی آمریکایی از سوی ایران، نوشت: علاوه بر "تروریزم دولتی"، آمریکایی‌ها در "راهزنی دریایی" دولتی هم پرونده دارند. نیروی دریایی ارتش، امروز بخشی از نفت دزدیده شده ایران را از راهزنان دریایی آمریکا پس گرفت. خبر بسیار خوبی بود.

گفتنی است نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران یک نفتکش آمریکایی را با حکم قضایی در آبهای دریای عمان توقیف کرد.

پیش از این شبکه اسکای نیوز عربی به نقل از سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس گزارش داد: گزارشی درباره یک حادثه در ۵۰ مایلی دریایی شرق سواحل عمان دریافت کردیم.

سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس اعلام کرد مقامات مسقط در حال تحقیق درباره این حادثه امنیتی در شرق سواحل عمان هستند.

سازمان تجارت دریایی انگلیس همچنین اعلام کرد که گزارش‌هایی مبنی بر ورود چند فرد مسلح به یک کشتی در نزدیکی عمان دریافت کرده است.

این سازمان اعلام کرد که قادر به تماس با این کشتی که مورد حمله قرار گرفته نیست.

در بیانیه این سازمان همچنین آمده است: ما به کشتی‌ها توصیه می‌کنیم هوشیار باشند و هرگونه فعالیت مشکوک را به ما گزارش دهند.

جزئیات بیشتری از این حادثه امنیتی گزارش نشده است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار