مراسم افتتاحیه جام ملتهای آسیا در حالی با شمارش معکوس به زبان عربی در استادیوم لوسیل آغاز شد که در این مراسم، نمادهای کتاب «کلیله و دمنه» توسط قطریها به عنوان نمادهای ملیشان تصاحب و در نمایشهای افتتاحیه استفاده شد. رقابتهای فوتبال جام ملتهای آسیا بین تیمهای قطر و لبنان رسماً آغاز میشود. آنچه رخ داد را میبینید.
والله تا جاییکه ما در دبیرستان و در همین کتابهای ایران خوانده ایم کلیله و دمنه کتابی است به عربی تالیف عبدالله بن مقفع که توسط نصرالله منشی به فارسی ترجمه شده است پس ربایشی در کار نبوده فقط ما دوستان زبان فارسی را مرکز عالم می دانند.
خب هندوستان باید اعتراض کنه شما چرا ناراحتید ! نویسنده کلیله و دمنه "ویشنا سرما" یک هندی هستش و کتاب به زبان هندی نگارش شده و بعدها یک مترجم ایرانی به زبان فارسی ترجمه ش کرده در حدود 1500 سال پیش
مگر ایرانیه که شما ناراحت شدید
اگر می خواهید به خود تحقیر ها سیگنال بدهید که بیایند اینجا اراجیف بگویند ، مختارید . اما رسما در افتتاحیه اعلام شده که اینها نماد قارۀ آسیا است و کلیه و دمنه هم که میراث مشترک هند و ایران است ، نمادی از نمادهای آسیا .