ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

واکنش آذر منصوری به اظهارات مرعشی

رئیس جبهه ی اصلاحات گفت: مواضع جبهه اصلاحات ایران از طریق سخنگو یا بیانیه‌های رسمی منتشر می‌شود و نظرات دیگری که از طرف برخی از احزاب یا فعالان سیاسی منتشر می‌شود، نظر و موضع این تشکیلات نیست.
کد خبر: ۱۲۱۳۳۷۵
| |
6582 بازدید
|
۱

واکنش آذر منصوری به اظهارات مرعشی

به گزارش تابناک، آذر منصوری سخنگوی جبهه اصلاحات در توییتی در واکنش به سخنان حسین مرعشی در مورد آمادگی اصلاح‌طلب‌ها برای انتخابات نوشت: مواضع جبهه اصلاحات ایران از طریق سخنگو یا بیانیه‌های رسمی منتشر می‌شود و نظرات دیگری که از طرف برخی از احزاب یا فعالان سیاسی منتشر می‌شود، نظر و موضع این تشکیلات نیست.

روز گذشته حسین مرعشی اعلام کرد که نزدیک به ۱۸۰ نفر از اعضای جبهه اصلاحات در انتخابات ثبت‌نام کرده و منتظر اعلام نظر شورای نگهبان هستند، این جمله به معنای آمادگی اصلاح‌طلبان برای شرکت در انتخابات مجلس است.

مرعشی همچنین گفته بود که بعد از اعلام نتایج صلاحیت‌ها می‌توانیم درباره ائتلاف‌ها تصمیم بگیریم، و بحث هم بحث ائتلاف با جبهه اصلاحات است و از امروز بحث‌های مشارکت مشروط در دستور جلسات جبهه اصلاحات است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۲/۱۰/۱۱
رای بی رای. دلتون را خوش نکنید.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار