صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دفاع حدادعادل از مواضع لاريجاني و باهنر

کد خبر: ۱۲۱۳۳۱
| |
13769 بازدید

سرویس مجلس تابناک ـ عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با حمایت از موضع‌گیری‌های اخیر رئیس مجلس، آن را در جهت دفاع از کیان مجلس کافی و جامع دانست.

به گزارش خانه ملت، «غلامعلی حدادعادل» در رابطه با اظهارات اخیر رئیس جمهور مبنی بر در راس نبودن مجلس اظهار داشت: موضع گیری آقای لاریجانی و باهنر درجهت  دفاع از کیان مجلس  کفایت می‌کند و البته باید تا چهارم مهر که مجلس بعد از تعطیلات آغاز به کار می‌کند راه‌های مناسب‌تری پیدا کنیم.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلام‌شهر با بیان اینکه بهتر است در فضای مجلس به این موضوعات پرداخته شود، گفت: ادامه این موضع‌گیری‌ها قطعاً راه مدبرانه‌ای نیست و باید در فضای مجلس در این رابطه تصمیم‌گیری شود.

پیش از این علی لاریجانی مجلس را عامل جلوگیری از تعدی به حقوق ملت دانسته و  آن را برای مقابله با دیکتاتوری در راس امور عنوان کرده بود.

محمدرضا باهنر نیز در گفت‌وگویی با تابناک گفت: هیچ تغییری در قانون اساسی ایجاد نشده است که بتواند بحث در راس امور نبودن مجلس را مستقر کند و این سخنان بیشتر توهمات است. اگر بخواهیم مقایسه‌ای داشته باشیم، پیش از تغییر قانون اساسی، بنا بر اصل 113 رئیس جمهور تنظیم کننده روابط قوای سه‌گانه بود که مطابق اصل110 قانون کنونی این مسئولیت به رهبری واگذار شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار