فرار مرد بعد از ازدواج
وطن امروز: زن جوانی به دادگاه رفت و گفت: شوهرم یک ماه بعد از عقد مرا ترک کرده و من از او بیخبرم و در حال حاضر طلاق میخواهم.
این زن 25 ساله در حضور قاضی شعبه 245 مجتمع قضایی خانواده یک گفت: من حدود 4 سال است که عقد شوهر 28سالهام هستم ولی بعد از گذشت یک ماه از عقد او مرا ترک کرده و من دسترسی به او ندارم. وی با بیان اینکه دیگر طاقت این سردرگمی را ندارد، گفت: در شناسنامهام اسم شوهرم هست ولی او در کنارم نیست و من از او بیخبرم.
زن در حضور قاضی این شعبه افزود: میخواهم از او به صورت غیابی طلاق بگیرم چرا که او به فکر من نیست و مرا ترک کرده است. وی با بیان اینکه فرزندی ندارند، اضافه کرد: من دلیل این ترک کردن و متواری شدن شوهرم را نمیدانم و فقط طلاق میخواهم.
زن بیان کرد: باید با جدا شدن از شوهرم، زندگیام را سر و سامان دهم و از این سردرگمی دربیایم و زمانی که او بازگشت دیگر حقی نداشته باشد و به سزای کارش برسد.
قاضی این شعبه گفت: آدرس دقیق محل کار و منزل شوهرش توسط زن ارائه شود؛ همچنین حکمی مبنی بر طلاق تا احضار مرد به دادگاه و حاضر کردن شهود صادر نمیشود.


