میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

برد تراکتوری خمز در تبریز با گلباران آبادان

نفت آبادان هم با شکست در آخرین بازی عبدالله ویسی در جمع نفتی‌ها، با یازده امتیاز و تفاضل گل پایین‌تر از پیکان در رده چهاردهم ماندنی شد.
کد خبر: ۱۲۱۳۰۳۴
| |
3709 بازدید

تراکتور تبریز سه امتیاز خانگی دیدار با صنعت نفت را در تبریز حفظ کرد و با 28 امتیاز، نیم‌فصل اول را با کسب رتبه چهارم به پایان رساند تا به یک امتیازی پرسپولیس برسد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ در نخستین دیدار از هفته پانزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر فوتبال تیم‌های تراکتور تبریز و صنعت نفت آبادان از ساعت 15 امروز (شنبه) در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف یکدیگر رفتند که این مسابقه با پیروزی 3 بر صفر شاگردان پاکو خمس به پایان رسید. 

عارف آقاسی در دقیقه 25، مهدی هاشمی‌نژاد در دقیقه 32 و محمد قنبری در دقیقه 78 گل‌های تراکتور را در این بازی به ثمر رساندند تا سرخپوشان تبریزی با 28 امتیاز کار خود را در نیم‌فصل اول لیگ برتر به پایان برسانند.

یاسر همرنگ قضاوت این مسابقه را بر عهده داشت. او به فرزین معامله‌گری از صنعت نفت آبادان کارت زرد نشان داد.

صنعت نفت آبادان هم با شکست در آخرین بازی عبدالله ویسی در جمع نفتی‌ها، با یازده امتیاز و تفاضل گل پایین‌تر از پیکان در رده چهاردهم ماندنی شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات