صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال عمليات هوايي تركيه در شمال عراق

بنا بر اطلاعات رسيده از منابع نزديک به حکومت منطقه فدرال کردستان، ‌ترکيه ظرف مدت سه روز، در کوه قنديل که بخش کوهستاني منطقه را تشکيل مي‌دهد و در مناطق اطراف آن، عمليات هوايي انجام خواهد داد.
کد خبر: ۱۲۱۳
| |
3277 بازدید

در حالي بحث‌ها درباره عمليات نظامي برون‌مرزي تركيه در عراق ادامه دارد كه احتمال دارد ترکيه، در سه روز آينده در کوه قنديل يک عمليات هوايي انجام دهد.

به گزارش سرويس بين‌الملل «تابناك»، گفته مي‌شود پيش از اين عمليات که شواهد حمايت نيروهاي آمريکايي نيز از آن وجود دارد، هواپيماهاي جنگي آمريكا پروازهاي اکتشافي در طول خط مرزي انجام داده‌اند.

به رغم اين‌كه «پ.ك.ك» براي نشان دادن حسن نيت خود، سربازان تركيه‌اي را که گروگان گرفته بود آزاد کرد، ترکيه همچنان بر عمليات نظامي اصرار مي‌ورزد.

بنا بر اطلاعات رسيده از منابع نزديک به حکومت منطقه فدرال کردستان، ‌ترکيه ظرف مدت سه روز، در کوه قنديل که بخش کوهستاني منطقه را تشکيل مي‌دهد و در مناطق اطراف آن، عمليات هوايي انجام خواهد داد.

بنابراين، در چهارچوب اين عمليات، به پايگاه‌هاي «پ.ك.ك» که ادعا مي‌شود در کوه قنديل واقع شده‌اند، حمله و پس از بمباران هوايي، يک عمليات زميني محدود نيز انجام خواهد شد. آمريکا نيز از اين عمليات پشتيباني خواهد کرد و حتي امکان دارد برخي از نقاط منطقه کوهستاني را با موشک هدفگيري کند.

مسئولان HPG (ارتش مقاومت خلق) با دادن اطلاعات به خبرگزاري «ANF» تصريح کردند: هواپيماهاي آمريکايي از سه روز پيش تا کنون و پيوسته در نواحي «هافتانين»، «ميتينا»، «زاب»، «چمچو» و «خاکورکه» که تحت کنترل «گريلا»ست، پروازهاي اکتشافي انجام مي‌دهند.

گفته مي‌شود، اين هواپيماها گاه در ارتفاع بسيار پايين پرواز مي کنند و به دليل تحرک و سرعت بسيار هواپيماها، شهروندان روستاهاي اطراف، به شدت نگران و ناراحتند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار