صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
خبر تابناک تایید شد (مديرعامل صندوق:سازمان ورزش منافعی ندارد!)

چه کسانی سهم بیت المال را به تاراج می برند ؟(تکمیلی)

امروزه تبلیغات نقش بسزائی در بودجه ورزش بیشتر کشورهای دنیا دارد و از طریق فروش لباس و لوازم ورزشی بنام یک باشگاه ورزشی میلیون ها دلار کسب درآمد می نمایند ولی متاسفانه در کشور ما مشخص نیست مبالغ هنگفت تبلیغات به جیب چه کسانی می رود ؟ قرارداد ترکمانچای مانند صندوق اعتبار حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی کشور، با شرکت های تبلیغاتی برای تبلیغات ورزشگاها ابهامات زیادی دارد . چه کسانی از ده ها میلیارد تومان پول تبلیغات در اطراف زمین ذینفع هستند؟!
کد خبر: ۱۲۱۲۵۴
| |
10725 بازدید
|
۲
 
چرا در چند طبقه اطراف زمین تبلیغات می شود؟! آیا شرکت پیمانکار سهم صدا و سیما و صندوق پیشکسوتان را پرداخت می کند آیا همه قرار دادها نظارت می شود؟! البته اینگونه سوالات بسیار است بهر صورت خدا کند شرکت های تبلیغاتی پور سانت خود را بگیرند؟! ولی ظاهراً عکس این قضیه اعمال می شود و سازمان ورزشی کشور پور سانت تبلیغات را می گیرد ! اما سوال اینجاست که اصل پول کجا می رود !؟  
ویژگی‌های یك پیام تجاری خوب کدامند؟

 
 شعار تبلیغاتی به عنوان یكی از عناصر تشكیل دهنده آگهی، نقش مهمی در برقرار كردن یا تداوم بخشیدن به رابطه مخاطب با آگهی دارد. شعار تبلیغاتی ممكن است یك عبارت موزون و آهنگین، یك پرسش ساده یا حتی یك كلمه باشد. در تنظیم یك آگهی تبلیغاتی شعار از جایگاه ویژه ای برخوردار است و در میان سایر عناصر پیام تبلیغاتی به نحو شایسته تر و بهتری در ذهن مخاطب جای می گیرد.

نویسندگان آگهی ها و طراحان صحنه كه اصلی‌ترین خالقان آگهی هستند، می‌دانند كه آگهی خوب چه چیزی است. آگهی خوب دربرگیرنده ایده‌ای هوشمندانه است. آگهی خوب با مهارتی كامل نوشته و با تخیلی زیركانه ساخته شده است. برخی از آگهی‌ها، در جشنواره‌های فیلم برنده جایزه می‌شوند. این نشان می‌دهد كه آن آگهی خوب بوده است ...
 

البته همگان می‌دانیم كه اشاره به فروش ، به منزله شاهدی بر تأثیرگذاری آگهی ها، امری مشكل است. قبل از اینكه شما بتوانید میزان خوب بودن آگهی‌‌ای را اندازه بگیرید، نخست باید به این توافق برسید كه از آگهی چه پنداری دارید. آنچه باعث می‌شود برخی از رسیدن به توافق‌ها دلسرد شوند،‌ این است كه انواع آگهی ها، از راه‌های متعدد و در موقعیت‌های متفاوت ساخته می‌شوند. گاه اتفاق می‌افتد كه ان آگهی‌ای كه در ارزیابی‌ها به نمره‌ای عالی دست یافته است، در بازار شكست می‌خورد و گاه آگهی‌ای كه كاملاُ خسته‌كننده ارزیابی شده است، پس از پخش از تلویزیون ركورد فروش را می‌شكند. مشكل می‌شود برای یك آگهی موفق فرمولی عرضه كرد.

هیچ راهی وجود ندارد كه بگوییم همه آگهی‌ها، تحت هر شرایطی و برای هر محصولی كاركرد دارند. وقتی كه بینندگان به فراگیری ترغیب می‌شوند و وقتی كه تفاوت‌ها، واقعی، فیزیكی و مهم هستند یك راه كاركرد آگهی این است كه با اطلاعات ویژه درباره آن محصول نشان دهیم كه آن محصول واقعاً با رقیب خود فرق دارد. چنین آگهی‌هایی باید ساده، مستقیم و ساختاری منطقی داشته باشند تا نظر بیننده را به پیام آن محصول جلب كنند. آنچه بیننده درباره چنین آگهی‌هایی به خاطر می‌سپارد، بسیار مهم است.

تبليغات اطراف زمين، اسپانسر روي پيراهن و بليط فروشي مسابقات فقط بخشي از اين منابع هستند كه اغلب كانال هاي ديگري را هم براي تضمين حسابهاي بانكي خود تعريف مي كنند.فوتبال ايران اما قواعد فاحش خود را دارد، پول حاصل از تبليغات دور زمين بطور خالص وارد سازمان ورزش كشور نمي شود!و كيسه حاوي پولها معمولاً در مسير سازمان ورزش، فدراسيون و صداو سيما لاغر و لاغرتر مي شود.
 
اينكه چه مافيايي بر فوتبال ايران حكم فرما است كه پول فوتبال به جيب فوتبال ايران نمي رود وهيچ مقام مسئولي هم دم نمي زند بحث جداگانه اي است.اما به هر حال فدراسيون فوتبال و صندوق حمايت از قهرمانان وپيشكسوتان ورزشي بايد قوانين مشخصي در اين ارتباط تهيه نمايند زيرا وضعيت ناهموار و نا منظم اطراف زمين فوتبال به خصوص پشت دروازه هاي فوتبال موجب آزار بيننده از پخش تلويزيوني فوتبال شده است.براي تبليغات در يك فضاي محدود مي بايست قواعد و اصول چيدمان رعايت شود، و موضوعي كه اكنون در زمين فوتبال بيشتر به بازار دستفروشي تبليغات مبدل شده است وصندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان ورزشي و سيماي جمهوري اسلامي به خصوص بخش بازرگاني كه قرار داد با شركتهاي تبليغاتي دارد آيا نمي بايست بر نحوه عملكرد آنها كه اكنون به صورت فله اي تبليغات مي كنند نظارت كند؟
 
ايا فكر نمي كنند پخش تصاوير تلويزيوني در بعضي از زمينهاي فوتبال شهرستانها كه فاقد ال اي دي هستند مشكلات را بيشتر مي كند؟ به راستي وقتي كه شبكه 3 سيما همراه با شبكه جهاني جام جم اين تصاوير نا همگون را در اقصي نقاط جهان پخش مي كنند مي دانند چه تصويري از جمهوري اسلامي را نمايش مي دهند؟

آغاز و پایان سال 1388 برای فدراسیون فوتبال ایران با نگرانی و خاطرات تلخ زیادی همراه بود. هنوز ترکش های حذف تیم ملی از جام جهانی فوتبال از بدن مدیران فدراسیون خارج نشده بود که کابوس گاوصندوق های خالی و صدای کفگیرهایی که به ته دیگ اصابت می کردند از راه رسید. فدراسیون فوتبال در آن روزها عملا پولی در بساط نداشت و این در حالی بود که بسیاری از تیم های ملی در رده های سنی مختلف در اردوهای داخلی به سر می بردند و از مدت‌ها قبل برنامه برپایی اردوهای خارجی در اواخر سال را هماهنگ کرده بودند.

علی کفاشیان مذاکره با نهادهای مختلف را آغاز کرد و امیدوار بود رایزنی هایش برای تزریق پول به فدراسیون به نتیجه برسد اما در نهایت بسیاری از اردوها به خاطر مشکلات مالی لغو شدند .
 
درآمد حاصل از تبلیغات اطراف زمین، از جمله مواردی بود که می توانست مشکلات فوتبال ملی را حل کند ولی ....
 
 
به هر حال استاندارد حجم تبليغات در اطراف زمين هاي فوتبال چه مقدار است؟

آيا قرار دادي نوشته يا نانوشته اي براي اين موضوع وجود دارد؟ یا...



مديرعامل صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان خبر داد 7/7/89
 
LED هاي 6 ميليارد توماني همچنان در آزادي خاك مي خورند

عاصمي با انتقاد از عملكرد مديران گذشته صندوق حمايت از قهرمانان و پيشكسوتان از رسانه ها خواست اجازه بدهند تا در گذر زمان او تصوير بد گذشته را پاك كند

در نشت صبح چهارشنبه صندوق حمايت از ورزشكاران و پيشكسوتان، مديرعامل اين صندوق خبر از اختصاص حقوق مادام‌المر به ورزشكاران مصدوم داد. سعيد رضا عاصمي با اعلام اين خبر و با اشاره به اين‌كه صندوق در دو حوزه اقتصادي و حمايتي فعاليت مي‌كند، به تشريح اين فعاليت‌ها پرداخت.


او در پاسخ يكي از خبرنگاران در ارتباط قراداد با شركت‌هاي تبليغاتي كه مسئوليت تبليغات دور زمين ورزشگاه‌ آزادي را به عهده دارند، گفت: «اين قرارداد به گونه‌اي تنظيم شده كه منافع سازمان ورزش در آن لحاظ نشده است. ما از طريق مراجع قانوني بر آن هستيم كه حق و حقوق خود را برگردانيم.

در ارتباط با موضوع خريداري «ال ـ اي ـ دي» با هزينه 6 ميليارد تومان براي بازي‌هاي كشور‌هاي اسلامي ( بازي‌هايي كه برگزار نشد) نيز بايد بگويم زماني‌كه من آمدم اين قرارداد بسته شده بود و الان هم در كانتينر‌هايي در استاديوم آزادي خاك مي‌خورد. راه حل من براي جلوگيري از اين‌گونه اتفاقات، گذر زمان است. بگذاريد من به جاي قول و قرار عمل كنم تا با گذشت زمان، تصوير بد گذشته پاك شود.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
peyman
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۳۹ - ۱۳۸۹/۰۶/۳۰
اين فوتبال ما چه چيزيش درسته كه مديريتش درست باشه؟؟
taherri
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۶/۳۰
ضمن احترام به نظر همه عزیزان،و فوتبال مملکت، اما بنده خدا مردم ایران، چه پول هایی که خرج نمیشه، بعدش تو فوتبال چی میگذره، یه خوردشو تو سریال زاینده رود میبینیم،بعدش انتظار داریم فوتبالمون چی بشه؟ الان تو فوتبال کشورهای چند صد هزار نفری هم مال ما شاخ و شونه میکشن، بحرین، قطر، چند وقت دیگه یمن،بنگلادش و...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۶ - ۱۳۸۹/۰۶/۳۰
سایت تابناک تابنده خبر های ویژه شده
آگهی های متفا وت در ورزشگا هها زیبایی بازیها را مختل کرده است مگر سازمان تربیت بدنی وشرکت وابسته به آن کار تبلیغات اطراف زمین را انجام نمی دهد این از عجایب است !؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۶/۳۱
امیدوارم دست اندر کاران دست به کار شوند وجلوی این دلال بازیها را بگیرند پس حق پیشکسوتان چه می شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۶/۳۱
تابناک تابنده !
خوشم میاد دست می گذارید روی چیزای مهم
ایول
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۶/۳۱
تابناک بایست بداند شرکت پیمانکار تبلیغاتی ارتباطی دارد که هیچ موقع کسی نمی تواند لغو قرار داد نمایید چون قرداد نمایید چون قرار داد قرارداد ترکما نچای است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۶/۳۱
تلویزیون را می بینیم خجالت میکشیم اطراف زمین بازار روز تبلیغات است نه ورزشگاه!؟
ناشناس
|
United States
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۳
امیدوارم که این قضیه فقط در حد یک اطلاع رسانی ساده نباشد و کسی پیگیر این مطالب باشد تا این حجم از پولها فقط تو جیب یک سری فرصت طلب نرود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
تبلیغات دور زمین فوتبال در دوسال گذشته رشد قابل توجهی پیدا نموده و از لحاظ کمی و کیفی در سطح منطقه اول بوده و شبیه بهترین ورزشگاههای اروپا می باشد!?
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۳ - ۱۳۸۹/۰۷/۰۵
صندوق پیشکسوتان هنوز حق و حقوق شرکتهای تبلیغاتی را نداده است لطفا در این خصوص پیگیری نمایید
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟