نزديك‌بين‌ها از عينك بي‌نياز مي‌شوند

کد خبر: ۱۲۱۲۰۲
| |
2300 بازدید
در يك پيشرفت چشمگير، محققان ژني را شناسايي كرده‌اند كه افراد نزديك بين را از عينك بي‌نياز خواهد كرد.

به گزارش ايسنا، دانشمندان مي‌گويند: اين تئوري تا 10 سال آينده محقق خواهد شد. ژن كشف شده عامل بروز نزديك بيني است كه امروزه شايع‌ترين اختلال چشمي در جهان است. نزديك بيني زماني رخ مي‌دهد كه نقطه كانون تصوير قبل از شبكيه چشم شكل مي‌گيرد و باعث تاري ديد مي‌شود.

يك تيم بين‌المللي از محققان به سرپرستي كالج كينگ لندن ژن مزبور موسوم به "RASGRF1" را كشف كرده‌اند كه نقش كليدي در رشد چشم ايفا مي‌كند و سيگنالهاي بصري را به مغز عبور مي‌دهد.

‌به گزارش مجله علمي نيچر، محققان بيان‌هاي مختلف از رمز دي ان آ نزديك به ژن جديد را كشف كردند كه به شدت با خطاهاي تمركز بينايي ارتباط دارد.

براي كشف اين ژن دانشمندان دي ان آي بيش از 4000 دوقلوي انگليسي را با هم مقايسه كرده و سپس با مطالعه روي ژنهاي 13 هزار فرد انگليسي، هلندي و استراليايي ديگر نتايج بدست آمده از تحقيقات خود را تاييد كردند.

اين يافته به طور مشروح در مجله «نيچر ژنتيك» منتشر شده است.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی