صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سهام مخابرات آماده ارائه در بورس شد

وی وضع کنونی بورس را فرصتی طلایی برای سرمایه گذاران دانست و افزود : تا سال آینده سهام شرکت های بزرگ دولتی با بازده خوب و سوددهی بالا در بورس عرضه خواهند شد و این فرصت برای سرمایه گذاران به خصوص داخلی ، فرصتی طلایی است .
کد خبر: ۱۲۱۱۷
| |
3087 بازدید

رئیس سازمان خصوصی سازی اعلام کرد: با دستور مستقیم رئیس جمهور برخی مشکلات و موانع حضور شرکت مخابرات در بورس برطرف شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، غلامرضا حیدری کرد زنگنه در همایش مدیران مخابرات ، کارگزاران بورس ، شرکتهای سرمایه گذاری و سهامداران برای معارفه شرکت مخابرات برای حضور در بورس گفت : در جلسه ای که امروز ( سه شنبه ) با حضور رئیس جمهوری برگزار شد، اقای احمدی نژاد شخصا رفع مشکلات حضور شرکت سهامی مخابرات در بورس را پیگیری کردند و اکنون هیچ مشکلی برای این حضور نیست.

رئیس سازمان خصوصی سازی تاکید کرد : یک سال فعالیت سنگین برای حضور مخابرات در بورس انجام شده است و هم اکنون با شفاف سازی حساب ها و تفکیک مباحث حاکمیتی و تصدیگری ، امکان حضور این شرکت در بورس آماده شده است.

وی وضع کنونی بورس را فرصتی طلایی برای سرمایه گذاران دانست و افزود : تا سال آینده سهام شرکت های بزرگ دولتی با بازده خوب و سوددهی بالا در بورس عرضه خواهند شد و این فرصت برای سرمایه گذاران به خصوص داخلی ، فرصتی طلایی است .

کرد زنگنه با پیش بینی رشد 5 برابری ارزش سهام شرکت های بزرگ دولتی پس از عرضه اعلام کرد : 2 پالایشگاه بزرگ اصفهان و تبریز در ماههای آینده و 15 واحد پتروشیمی و بانکهای صادرات و ملت نیز تا پایان سال وارد بورس خواهند شد.

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت : ارزش بورس کشور تا چند ماه آینده و پس از عرضه های شرکت های بزرگ دولتی به بیش از 70 میلیارد دلار خواهد رسید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟